Categorii: Fotbal, Stiri

Otelul – Sahtior 2-2, intr-un meci amical din Antalya

Dupa ce saptamana trecuta a remizat cu Rapidul lui Razvan Lucescu, Sahtiorul lui Mircea Lucescu a disputat un nou amical in fata unei echipe din Romania. Rat si compania au terminat tot la egalitate, de data aceasta cu scorul de 2-2, in fata campioanei Ligii 1 Otelul Galati.

Galatenii lui Dorinel Munteanu au inceput intr-o formula foarte aproape de cea tip, cu Grahovac in poarta, Rapa, Perendija, Costin si Ilie pe linia de fund, Neagu, Filip, Giurgiu si Antal la mijloc, si Pena si Bus in atac. Acest lucru s-a vazut chiar din start, campionii Romaniei preluand controlul si deschizand scorul in minutul 8.

Varful Pena si-a facut datoria si a inscris cu o lovitura de cap precisa, pentru ca in minutul 35 Gabriel Giurgiu sa ridice scorul la 2-0. Cu 2-0 s-a intrat la cabine, acolo unde Dorinel Munteanu nu a facut nicio inlocuire, in vreme ce Mircea Lucescu a facut nu mai putin de patru schimbari. Razvan Rat a fost unul dintre cei trimisi pe teren la pauza, iar la doar trei minute dupa reluare Dentinho a redus din diferenta.

Galatenii au incercat sa reziste in fata atacurilor din ce in ce mai insistente, dar ucrainenii au egalat pana la urma, dupa o actiune creata de Razvan Rat. Teixeira a fost cel care a marcat, iar pana la final Dorinel Munteanu a facut mai multe inlocuiri, echipa sa rezistand insa si reusind o remiza de moral in fata campioanei Ucrainei.

Meciul cu Sahtior a fost al zecelea amical al iernii pentru Otelul, bilantul elevilor lui Dorinel Munteanu fiind de trei victorii, patru egaluri si trei infrangeri. Pentru Pena si compania va mai urma un meci de pregatire cu FK Rostov, intoarcerea in Romania fiind programata pe 25 februarie.

 

Scrie un comentariu