Categorii: Tenis

Personaj – Thomas Muster – Un nebun frumos

Thomas Muster (foto) este mai degraba celebru pentru ispravile sale din afara terenului de tenis decit pentru cele de pe suprafata de joc. „Iron Man” a tinut primele pagini ale tabloidelor din Marea Britanie acum aproape noua ani, datorita presupusei aventuri cu Sarah Ferguson, fosta ducesa de York, care a asistat la Openul Qatar-ului din acel sezon.

Mai mult, zvonurile care dadeau drept sigura relatia dintre cei doi au fost alimentate de faptul ca, in vara aceluiasi an, Fergie si Muster au ajuns simultan la Miami, unde isi are resedinta tenismanul.

De-a lungul timpului, Thomas a refuzat cu incapatinare sa discute public acest aspect. La trei ani dupa atingerea virfului de forma din 1995, Muster a renuntat la tenis si a emigrat in Australia.

El a declarat ca si-a petrecut zilele survolind Coasta de Rasarit din Queensland cu elicopterul, iar noptile bind bere si fumind trabucuri.

A lasat mingea fosforescenta deoparte, preocupindu-se mai degraba de golf. S-a saturat insa dupa trei luni.

A revenit in tara sa natala si a intrat in circuitul de tenis al veteranilor. De anul trecut, Thomas Muster este capitanul echipei de Cupa Davis a Austriei.

Autor: Lavinia Bogdan
Sursa: Sport Total

Scrie un comentariu