Categorii: Poli Timisoara

Poli Timisoara – Dinamo Zagreb, un meci de risc mare!

Jandarmii timişoreni au anunţat că, joi, vor sosi în România aproximativ 800 de suporteri ai echipei Dinamo Zagreb, pentru a urmări partida cu FC Timişoara, din grupa A a Ligii Europa, aproximativ 300 dintre aceştia fiind consideraţi periculoşi.

„Avem informaţii că 700-800 de suporteri din Croaţia se pregătesc pentru deplasarea la Timişoara. Dintre aceştia, circa 300 fac parte din categoria de risc B şi C, categorii de risc ridicate”, a declarat comandantul şef al Grupării Mobile de Jandarmi Timişoara, Alexandru Sârca, la un post de televiziune local.
Fundaşul croat Dario Srna de la Șahtior Doneţk, echipă eliminată de FC Timişoara în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, a declarat într-un interviu acordat publicaţiei mai sus amintite că are amintiri urâte de la întâlnirile cu bănăţenii.

„La Doneţk trebuia să le dăm cinci-şase goluri, dar s-a terminat 2-2. Timişoara e foarte disciplinată, solidă şi excelează pe contraatac. Având în vedere că sunt conaţionali cu Mircea Lucescu, suporterii lor au făcut o atmosferă infernală, au cântat sub geamurile hotelului, în stadion la fel. În retur au făcut totul să ţină de acel 2-2, au mizat doar pe contraatac, unde sunt foarte periculoşi”, a spus Srna.

Porţile stadionului „Dan Păltinişanu” vor fi deschise cu două ore şi jumătate înainte de startul partidei, la ora 19,30.

Poli Timişoara şi Dinamo Zagreb se vor întâlni joi, 1 octombrie, de la ora 22.05, într-un meci din etapa a II-a a Ligii Europa, grupa A.

Autor: Alin Staicu

Scrie un comentariu