Posibile transferuri in iarna

Posibile transferuri in iarna

Posibile transferuri in iarna

Mai avem mai putin de doua luni pana cand va incepe o noua perioada de transferuri, iar zvonurile incep sa fie tot mai frecvente pe aceasta tema. Fortele Europei par sa-si fi conturat deja lista. Evident, dupa cum zice un proverb romanesc, „socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ”, dar sa vedem ce se zvoneste prin presa deocamdata.

Atat Manchester United, cat si Chelsea se bat pentru semnatura actualului jucator „Blaugrana”, Gerard Pique. Acesta pare sa nu mai fie favorit pentru titularizare la Barcelona, o plecare a fundasului catalan fiind foarte posibila in iarna. „Albastrii” vor sa-l aduca in locul lui John Terry, acestia observand ca jucatorul de 34 de ani nu mai da acelasi randament. Sigur, asta nu inseaamna neaparat ca Chelsea se va descotorosi de Terry.

Un posibil transfer nu atat de rasunator, insa fiind vorba despre un roman, ne permitem sa-l punctam. Este vorba despre Vlad Chiriches, actualul jucator al lui Tottenham, care va pleca, sub forma de imprumut, la o echipa din Serie A, cel mai probabil Inter. Juventus este interesata si ea de achizitionarea fundasului roman, insa credem ca ii va trece repede.

Pentru a-i oferi o concurenta lui Mignolet, Liverpool este dispusa sa semneze, conform unor surse, cu mexicanul Guillermo Ochoa, care s-a remarcat la Campionatul Mondial prin paradele sale senzationale, mai ales cele din meciul cu Brazilia. Se vorbeste, de asemenea, de aducerea lui Valdes sau chiar a lui Casillas, caz in care nu stim daca Mignolet va rmane prima optiune pentru Brendan Rodgers.

Revenind la Manchester United, mai bine zis la defensiva ei, aceasta ar fi inaintat deja o propunere pentru jucatorul lui Real Madrid, Fabio Coentrao. Van Gaal este dispus sa plateasca 27 000 000 lire. Coentrao nu mai prinde echipa lui Real Madrid, aparand o singura data in acest sezon, o despartire de „galactici” fiind iminenta. De asemenea, Van Gaal ii mai doreste si pe internationalii olandezi Ron Vlaar si Martins Indi.

Sa vorbim si de Manchester City si sa spunem ca Pellegrini il are in vizor pe Marco Reus, actualul jucator al lui Dortmund. Acesta mai este monitorizat si de Arsenal, dar si de, ati ghicit, Bayern Munchen. Ar trebui ca Dortmund sa puna o clauza in contract in care sa nu le permita propriilor jucatori sa evolueze la Bayern Munchen.

O alta mutare pe filiera Arsenal – Barcelona ar fi Munir El Haddadi, jucator cu un potential pe care Arsene Wenger doreste sa-l valorifice la iarna. Acesta ar urma sa vina sub forma de imprumut la „tunari”.

Evident, mai sunt si alte posibile transferuri in iarna, insa noi le-am punctat pe cele mai proaspete.

Scrie un comentariu