Categorii: Dinamo, Fotbal, Stiri, Video

Pustii Sportului Studentesc fac mare surpriza, 3-1 in barlogul „cainilor” !! CFR e lidera (video)

Jucatorii lui Dinamo nu aveau griji deosebite la meciul de acasa cu Sportul Studentesc. Trebuiau doar sa castige cu echipa de pe locul 14 si sa revina pe primul loc in clasament, unde CFR Cluj urcase in clasamentul intermediar. Inca din minutul 2 sutul lui Danciulescu de la marginea careului a fost deviat de Marius Niculae in poarta si Dinamo parea sa aiba parte de seara favorabila.
Dar fotbalul a aratat si la acest meci de ce este iubit de oameni, pentru spectaculozitate dar si imprevizibil.
Sportul a revenit spectaculos: Nistor a egalat cu capul din apropiere in minutul 15, iar mingea trimisa de Ferfelea din lovitura libera a fost scapata in poartă de goal-keperul lui Dinamo, Balgradean, asa ca dupa jumatate de ora de joc Sportul Studentesc conducea cu 2-1. Acesta a fost si scorul pauzei.
Tot Sportul a inceput mai bine repriza secunda, iar Valentin Lazar a dat lovitura de gratie in minutul 81, cand l-a invins pe portarul gazdelor cu un sut plasat magistral la colţul lung.
Pentru echipa din Regie a evoluat in ultimele secunde ale meciului si Răzvan Popa (in foto), un atacant in varsta de 15 ani!
Sportul castiga cu 3-1, contrar tuturor calculelor hartiei !! Antrenorul Daniel Isaila are o mare contributie la noua fata a Sportului, care a castigat TOATE cele 3 meciuri din acest start de sezon si a urcat pe locul 13.
Beneficiara indirect a victoriei studentilor a fost CFR Cluj, care a urcat pe primul loc in clasamentul Ligii I. CFR Cluj a învins cu 2-0 acasa pe Pandurii Târgu Jiu (goluri Sougou si Kapetanos).

Scrie un comentariu