Pustiul de 16 ani George Puscas este dorit de Arsenal

Iata ca celebrul antrenor francez Arsene Wenger a pus ochii pe un roman si il vrea pe Emirates.
George Puscas are 16 ani, e atacant legitimat la FC Bihor si are 1.87 m. El a fost deja la un stagiu de pregatire timp de o saptamana cu echipa a doua a tunarilor.

Apoi a revenit in tara sa se pregateasca sub comanda lui Claudiu Niculescu, dar directorul Academiei de juniori a lui Arsenal, Steve Morrow, a venit in tara si i-a facut o oferta de 100.000 de lire. Astazi, el a marcat in meciul cu FC Arges, un lob superb peste portar! In Anglia, George s-a imprietenit cu Jack Wilshere si a primit un tricou de la acesta.

„A fost o experienta interesanta. In fiecare zi am avut antrenament, dupa, pregatire la sala de forta, iar apoi mergeam la masa toti, inclusiv jucatorii de la prima echipa. E alt fotbal, alta munca acolo. Aveau 11 terenuri de antrenament si conditii excelente din toate punctele de vedere. Sper ca prezenta mea acolo sa nu ramana doar o experienta, imi doresc sa joc acolo. Aceasta ocazie mi-a aratat ca sunt capabil sa evoluez la un nivel mai mare”, spunea acesta la revenire, potrivit Bihon.ro.

Scrie un comentariu