Categorii: Campionate, Fotbal, Stiri

Revelatia din Liga I : Pandurii Targu Jiu

Evolutii foarte bune, goluri magnifice si spectacol, dar si eficienta, asa se poate descrie evolutiile din noul sezon din Liga I de fotbal ale echipei Pandurii Targu Jiu. Iar rezultatele excelente au condus echipa olteana pe locul 1. Pandurii au 5 victorii, un egal si nici un meci pierdut.
Golurile marcate Ibeh, Raduta, Boutadjine, Maxim au consfintit superioritatea Pandurilor asupra adversarilor. Ascensiunea Pandurilor a inceput din stagiunea precedenta, cind echipa antrenata de Petre Grigoras a incintat adesea si a terminat Liga 1 pe locul 8. Una dintre echipele care a avut atunci tare de suferit in meciurile cu oltenii a fot Rapidul. Giulestenii au pierdut in deplasare cu 3-0, iar acasa nu au putut obtine mai mult de un 2-2.
Cele doua echipe se reintilnesc diseara la Tg Jiu si propun o intrebare: daca Pandurii a supus Rapidul sezonul trecut, cum va fi acum, cind joaca si mai bine, ba este si lider, cu trei puncte peste Steaua? Cert este ca Sabau si oamenii sai sint tare ingrijorati. Au insa o strategie: sa nu primeasca gol in prima repriza. De ce? Pandurii a castigat 14 din cele 16 puncte in prima parte a meciurilor. Exceptia vine chiar din etapa precedenta, la Iasi, unde a triumfat printr-un gol inscris in ultimul minut.
6 partide s-au desfasurat pina acum la Tg. Jiu intre Pandurii si Rapid, in Liga 1. Bilant: doua victorii, doua egaluri, doua esecuri.

Scrie un comentariu