Revenire de poveste : Arsenal castiga cu 5-2 dupa 0-2 cu Tottenham ! (video)

Am avut duminica inca o dovada ca fotbalul englezesc este cel mai spectaculos, sau orcum printre cele mai spectaculoase din lume.
Arsenal a jucat acasa, pe Emirates, cu Tottenham care avea un avans de 10 puncte in fata „tunarilor” in clasamentul Premier League.
Spectacolul a fost inceput de oaspeti, care au marcat doua goluri, prin Saha inca din minutul 4 si Adebayor, fostul jucator al lui Arsenal, o jumatate de ora mai tarziu.
Elevii lui Wenger s-au trezit din pumni si au reusit sa restabileasca egalitatea pe tabela de marcaj in numai 3 minute, Sagna (40) si Van Persie (43) aducand linistea in tabara gazdelor inaintea pauzei, era 2-2.
La revenirea de la cabine, “tunarii” au rezolvat meciul in 23 de minute, reusita lui Rosicky (51) si dubla lui Walcott (61 si 68) punand capat unei intalniri de senzatie intre cele doua reprezentante ale capitalei din Premier League.

Gratie acestei victorii Arsene Wenger se mai elibereaza de presiunea venita din partea conducerii si a fanilor, in timp ce diferenta dintre cele doua in clasament se reduce la 7 puncte.

Channel Name_20120226205500 de footyh1

Scrie un comentariu