Categorii: Fotbal, Stiri

Ronaldinho vrea la Jocurile Olimpice

Fostul jucator al Barcelonei, brazilianul Ronaldinho, a anuntat ca isi doreste sa faca parte din lotul pe care Mano Menezes il va deplasa la Londra pentru Jocurile Olimpice din aceasta vara.

Ajuns la 31 de ani, Ronaldinho ar putea fi prezent la a treia Olimpiada din cariera, dupa ce a mai jucat in nationala Braziliei la Sydney, in 2000, si la Beijing, in 2008, unde a cucerit medalia de bronz.
De altfel, Mano Menezes pare sa pregateasca deja turneul olimpic, in lotul convocat pentru partida cu fosta adversara a Romaniei din preliminariile Campionatului European, Bosnia, fiind prezenti opt jucatori sub 23 de ani.

„Nu stiu prea multe despre adversarii nostri, dar presiunea de a juca pentru echipa nationala este mereu una mare. Un astfel de meci este important pentru convocarile viitoare si datorita acestui fapt sunt foarte motivat”, a explicat Leandro Damiao, atacantul lui Internacional Porto Alegre, a carui prezenta la Londra este aproape sigura. In aceeaşi situatie se afla si Neymar, vedeta celor de la Santos.

Scrie un comentariu