Categorii: EURO 2016

S-au tras la sorti grupele Euro 2012! Vezi cu cine a picat Romania!

Turneul final al Campionatului European de fotbal din 2012 va aduce cateva confruntari de zile mari din faza grupelor, acolo unde vom vedea meciuri precum Spania-Italia sau Germania-Olanda.

Grupa de foc este cu siguranta grupa B, din care fac parte echipele representative ale Olandei, Danemarcei, Germaniei si Portugaliei, in vreme ce grupa A, din care face parte si una dintre echipele gazde, Polonia, este una ‘’suspect’’ de neinteresanta pentru spectatorul neutru.

Iata asadar componenta completa a grupelor:

GRUPA A

Polonia, Grecia, Rusia, Cehia.

GRUPA B

Olanda, Danemarca, Germania, Portugalia.

GRUPA C

Spania, Italia, Irlanda, Croatia.

GRUPA D

Ucraina, Suedia, Franta, Anglia.

Dupa cum puteti observa, reprezentativa Romaniei, manageriata impecabil in ultimii ani de Mircea Sandu, Razvan Lucescu si Victor Piturca, nu a fost ‘’trasa’’ la sorti in aceasta seara din motive inca necunoscute si nu-si stie inca numele adversarelor de anul viitor.

Redactia dailysport.ro a trimis deja o adresa oficiala UEFA pentru a afla motivul acestei nedreptati, asa ca ramaneti pe receptie pentru a afla noi vesti cu privire la aceasta situatie.

Lasand gluma la o parte, sa spunem ca primul derby al Campionatului European va avea loc pe 9 iunie, atunci cand se vor intalni Germania si Portugalia, urmand ca a doua zi sa vedem o adevarata finala, Spania-Italia. Meciul Franta-Anglia va avea loc pe 11 iunie, in vreme ce Olanda va da piept cu Germania pe 13 iunie.

Patru zile mai tarziu, Portugalia se va confrunta cu Olanda in ultimul derby al grupelor, in vreme ce meciurile din sferturi vor debuta pe 21 iunie. Marea finala va avea loc duminica 1 iulie si se va disputa pe stadionul din Kiev.

Scrie un comentariu