Categorii: Tenis

Sapte jucatori din Romania pe tabloul principal la Roland Garros

În cazul în care o va învinge pe americancă, sportiva noastră o va întâlni în turul secund pe câștigătoarea meciului dintre Alize Cornet (Franța, a 21-a favorită) si Ani Maret (Estonia, 135 WTA)

Tot în primul tur al Open-ului Franței, Raluca Olaru (89 WTA) va juca împotriva rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova (a 27-a favorită), Monica Niculescu (58 WTA) împotriva Aleksandrei Wozniak (a 24-a favorită), în timp ce Edina Gallovits (86 WTA) o va întâlni pe Carla Suarez Navarro (Spania, a 22-a favorită).

Meciul Ralucăi Olaru cu Anastasia Pavlyuchenkova se va disputa duminică, iar toate celelalte meciuri ale jucătoarelor din România vor avea loc luni sau marți.

La masculin, Victor Hănescu va juca impotriva belgianului Steve Darcis (90 ATP), Victor Crivoi împotriva neamțului Simon Greul (113 ATP), iar Andrei Pavel va întâlni tot un jucător german, Tommy Haas (63 ATP). Toate aceste meciuri se vor disputa luni sau marți.

Prezența pe tabloul principal este răsplătită cu 15.000 de euro, în timp ce pentru calificarea în turul secund se acordă un premiu în valoare de 24.500 de euro. Premiile au aceeași valoare atât pentru turneul masculin, cât și pentru cel feminin.

Live score Roland Garros

Citește mai multe știri din tenis.

Scrie un comentariu