Sir Alex Ferguson respecta pe CFR Cluj

Partida CFR Cluj – Manchester United, din etapa a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, care se va disputa marti, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Radulescu, suscita un interes urias. Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat ca va folosi jucatorii experimentati in meciul de marti cu CFR Cluj. Jocul va fi tratat foarte serios, deoarece este o deplasare dificila, informeaza The Mirror.
Celebrul Sir Alex Ferguson, antrenorul formatiei Manchester United, a declarat ca are tot respectul pentru CFR Cluj.
„CFR a realizat performanta cu Braga, a reusit doua victorii cu FC Basel, echipa care ne-a invins anul trecut. Tot respectul pentru CFR, deoarece e o echipa buna”, a spus managerul scotian.
„CFR se apara bine, rapid, are un contraatac foarte bun, o tactica foarte importanta pentru fotbal in zilele noastre. In urma cu circa 20 de ani, un contraatac se facea cu 4-5 oameni, acum e nevoie de 1-2”, a caracterizat cel mai titrat antrenor din Premier League campioana Romaniei.
„Sper sa fim mai lucizi”, a spus Ferguson, referindu-se la problemele pe care echipa sa le-a avut in defensiva in ultima vreme. Tehnicianul a explicat si de ce nu a efectuat antrenamentul oficial la Cluj.
„Cand ne pregatim in deplasare nu putem lucra mai nimic tactic, deoarece toata lumea este cu ochii pe noi. Am preferat sa facem antrenamentul acasa, pentru a stabili unele detalii tehnice”, a spus acesta.
„Nici vorba sa jucam cu rezervele si tinerii la Cluj, voi folosi jucatorii experimentati. CFR Cluj a invins-o pe Basel in ambele meciuri din play-off si asta arata la ce nivel sunt. De asemenea, faptul ca au castigat la Braga spune ceva. Nu este o deplasare usoara pentru noi si tratam acest meci foarte serios. In acest moment ei au sperante de calificare. Joaca acasa cu Manchester United, vor sa obtina ceva din acest meci si apoi sunt intr-o postura favorabila inaintea dublei cu Galatasaray”, a spus Ferguson.

Scrie un comentariu