Categorii: Stiri

Situatia in Campionatul Mondial de handbal feminin din Brazilia

Dupa trei etape disputate in Campionatul Mondial de handbal din Brazilia astazi este zi de pauza, asa ca putem sa facem o mica analiza a rezultatelor de pana acum din competitie.

Echipa noastra nationala a prezentat multe, prea multe momente de slabiciune in acest debut de campionat mondial. A casigat primele doua meciuri, cu Tunisia si Cuba, desi cu emotii… ce sa mai spui cand Tunisia te conduce la 2-3 goluri in minutul 40. Dar in jocul cu Japonia am facut doar egal (28-28) chiar daca s-au distanta si la sase goluri diferenta. Romania nu a putut tine ritmul cu niponele  si in final a fost consemnata egalitatea.

“Este un scor dureros. Pe noi ne dezavantajeaza foarta mult. Este un rezultat extrem de dureros pentru noi. Puteam scoate cele doua puncte. Am avut ghinion in ultimele secunde, cand am ramas in patru. Urmeaza doua meciuri, cu Franta si Brazilia, si o sa incercam sa scoatem maximum din ele”, a afirmat Carmen Amariei la sfarsitul partidei, la Dolce Sport.

In grupa A nu mai putin de 4 echipe au cate 4 puncte : Norvegia, Muntenegru, surpriza Angola si Germania. In grupa B Rusia conduce cu 6 puncte, Spania si Olanda au cate 4 puncte.

In grupa C conduce gazda Brazilia cu 6 puncte, Romania este pe locul 2, are 5 puncte, Franta 4 puncte si Tunisia 2 puncte.

In sfarsit in grupa D conduce Danemarca cu 6 puncte, Suedia are tot 6 puncte, Croatia 4 si Coasta de Fildes 2 puncte.

Scrie un comentariu