Categorii: Fotbal, Liga 1, Stiri

Soc in Moldova! Hizo, demis de la FC Vaslui, vine Sabau?

Cu toate ca in urma cu putina vreme se declara multumit de Viorel Hizo, Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a anuntat astazi demiterea antrenorului de 64 de ani. Porumboiu nu a dorit sa dezvaluie motivele despartirii de fostul antrenor al Rapidului si s-a limitat la a declara ca era nemultumit de modul in care acesta conducea echipa si ca nu ”se mai putea continua asa”.

Viorel Hizo se afla la al treilea mandat la echipa moldoveana, dupa ce a mai antrenat-o in sezonul 2006-2007 si, pentru o scurta vreme, in 2008. Acum conducea echipa din 2010, reusind sa incheie campionatul trecut pe locul trei si sa o duca pana in grupele Europa League si chiar foarte aproape de o calificare istorica in primavara europeana.

”Vom incheia relatia cu Viorel Hizo si apoi vom cauta alt antrenor. Deocamdata nu am discutat cu altcineva, dar vom cauta solutii. Au fost rezultate bune cu domnul Hizo, au fost si momente mai putin bune. ” a declarat Adrian Porumboiu in aceasta dimineata. Patronul lui FC Vaslui a mai promis ca ii va achita antrenorului toate datoriile si ca acesta nu va pleca fara sa primeasca tot ceea ce merita.

Echipa aflata in acest moment intr-un stagiu de pregatire in Antalya se afla pe un adevarat butoi cu pulbere, mai multi jucatori fiind nemultumiti de faptul ca nu li s-au achitat o serie de restante contractuale. Ramane de vazut cum vor reactiona Wesley, Adailton si compania la demiterea lui Viorel Hizo, un antrenor care este cunoscut pentru stilul sau dur de a pregati jucatorii unei echipe.

In capul listei inlocuitorilor lui Hizo se afla in acest moment Ioan Ovidiu Sabau, conform unor zvonuri, cu toate ca Adrian Porumboiu a insistat in aceasta dimineata ca nu a discutat cu nimeni si ca nici nu s-a gandit inca pe cine ar putea aduce in locul lui Viorel Hizo. Sabau a mai fost o data in vederile Vasluiului in 2008, atunci cand se ajunsese chiar la un acord verbal, dar Porumboiu s-a razgandit si nu i-a mai raspuns la telefon ex-rapidistului.

 

Scrie un comentariu