Categorii: CFR Cluj, Fotbal, Steaua, Stiri

Sortii au decis: Inter cu CFR si Steaua cu Ajax in Europa League

Tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala a Europa League a decis ca CFR Cluj va juca cu Inter Milano si Steaua va juca cu Ajax Amsterdam. Echipele romanesti au fost cap de serie si gratie acestui avantaj vor juca meciul decisiv pe terenul propriu. Meciurile vor avea loc in februarie. Actuala, dar si una din fostele echipe ale lui Cristian Chivu!!
Inter este pe locul 2 in Serie A, la 7 puncte de lidera Juventus. Interul a jucat in grupa H din Europa League si a terminat pe locul 2 cu 11 puncte, dupa Rubin Kazan si inaintea lui Partizan Belgrad si Neftchi Baku.
Ajax este pe locul 3 in campionatul Olandei. Ajax a evoluat intr-o grupa extrem de puternica in Liga Campionilor si a terminat pe locul 3 cu 4 puncte. A castigat acasa cu Manchester City cu 3-1 si a facut un 2-2 cu aceasi echipa, pierzand toate meciurile cu Real Madrid si Borussia Dortmund. Finala Eurupa League se va juca la Amsterdam.
Steaua a castigat grupa E din Europa League cu 11 puncte. A avut 3 victorii in aceasta grupa: 1-0 cu Copenhaga acasa, 2-0 cu Molde acasa si 2-1 in deplasare tot cu Molde. Doua jocuri au fost terminate la egalitate: 2-2 la Stuttgart si 1-1 la Copenhaga. A fost pierdut jocul de acasa cu Stuttgart cu 1-5.
CFR Cluj a jucat in grupa H din Liga Campionilor si a terminat pe locul 3 cu 10 puncte. CFR Cluj a castigat ambele jocuri cu Braga, 2-0 in Portugalia si 3-1 la Cluj, pentru ca a treia victorie sa fie una istorica, pe Old Trafford, 1-0 cu Manchester United ! A facut egal la Istambul, 1-1 cu Galatasaray; a pierdut jocurile pe teren propriu cu Manchester United cu 1-2 si cu Galatasaray cu 1-3.

Scrie un comentariu