Categorii: Fotbal, Steaua, Stiri

Steaua – Vaslui 0-1 (video), iar se cere demisia in Ghencea

Nici nu a venit bine la Steaua si lui Mihai Stoichita i se cere deja demisia. Desi a reusit sa se apropie la trei puncte de liderul clasamentului din Liga I, formatia sa a fost invinsa vineri seara, chiar in Ghencea, de FC Vaslui, brazilianul Wesley marcand pentru victoria vizitatorilor cu 1-0.

In al doilea meci al etapei a 27-a, Steaua a fost mai activa in prima repriza, dar fara a reusi sa isi creeze situatii de gol. FC Vaslui s-a aparat destul de sus si a incercat si in ofensia, de asemenea fara realiari. Dupa pauza, oaspetii au fost mai incisivi si au marcat prin „filiera braziliana”. Wesley a reusit sa inscrie singurul gol al partidei in minutul 60, cu capul, la lovitura libera executata de Adailton.

„Trei puncte importante. Am intalnit o Steaua surprinzator de subtirica, ar fi fost pacat sa nu exploatam slabiciunile ei”, a declarat finantatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, la finalul partidei.

In urma acestui rezultat, FC Vaslui a egalat Steaua in clasamentul Ligii I, cu 49 de puncte. CFR Cluj conduce cu 52, iar Dinamo si ea are 49 de puncte – ultimele doua nu au jucat inca in aceasta etapa.

Scrie un comentariu