Categorii: Stiri

Titlurile nationale la volei au fost castigate de Tomis Constanta si Stiinta Bacau

S-a incheiat campionatul national de volei. Tomis Constanta este noua campioana a Romaniei la volei masculin. Dupa trei ani de suprematie a echipei Remat Zalau, titlul de campioana a revenit in acest an echipei de la malul marii, care a dominat autoritar acest sezon. Tomis a castigat finala cu scorul general de 3-0 in dauna Craiovei. Luni seara Tomi Constanta s-a impus la Craiova in fata echipei locale SCMU cu 3-2, intr-un meci extrem de spectaculos (in foto; pe seturi scorul a fost -21, 21, 33,-22, 6). Ultimele medalii de aur Tomis le castigase in 2009.
Medaliile de bronz au revenit celor de la Remat Zalau, campioana ultmilior trei ani, care au trecut in finala mica de Explorari Baia Mare.

La feminin, Stiinta Bacau a devenit campioana. Echipa antrenata de Florin Grapa a invins in meciul trei pe Dinamo Bucuresti, cu 3-2 (25-17, 22-25, 25-15, 23-25, 15-6). Cu 3-0 la general, bacauancele au intrat in posesia medaliilor de aur. Dinamo a trebuit sa se multumeasca cu argintul, in timp ce medaliile de bronz au fost adjudecate de CSV 2004 Tomis Constanta, care a invins in finala mica pe CSM Bucuresti.

Scrie un comentariu