Categorii: Pariuri

Top case de pariuri online

pariurix-dailysport

Cel mai relevant top case pariuri online din România este cel realizat de specialiștii celei mai mari și mai active comunități de profil de la noi din țară. Avem în momentul de față 19 operatori de jocuri de noroc online licențiați în țară, însă numai o parte dintre aceștia reușesc să satisfacă nevoile pariorilor autohtoni.

Unibet ocupă locul întâi al celor mai multe topuri de case de pariuri online, iar aceste lucru se datorează în primul rând reputației pe care operatorul britanic și-a creat-o în ultimul deceniu, oferind servicii diversificate și de înaltă calitate, în toate disciplinele jocurilor de noroc online: pariuri sportive, jocuri de cazinou (ruletă, jocuri de tip slots – păcănele sau blackjack), poker și bingo.

Cu toate acestea, casa de pariuri la care joacă cei mai mulți dintre români este Netbet, conform unui studiu realizat de site-ul comunității pariorilor din România. Această agenție se remarcă prin oferta bogată de pariuri live și prin volumul de oferte promoționale pe care le propune în mod regulat pasionaților de adrenalină.

Nici Sportingbet nu lipsește din topurile caselor de pariuri online, mai ales după ce și-a lansat de curând noua platformă online, care a debutat odată cu îmbunătățirea substanțială a ofertei de pariuri și a cotelor oferite. Pariorii apreciază cotele sporite pe care le oferă această agenție pentru pariurile de tip pauză/final din oferta meciurilor de fotbal.

Fortuna văzuta ca fiind cea mai bună agenție de pariuri care activează atât online, cât și offline în România. Cunoscutul operator din Europa Centrală și de Est deține în acest moment cele mai multe sucursale în țară – peste 760. Platforma online este bine optimizată și bogată în oferte interesante, printre care se remarcă bonusul de fidelizare pentru cei care pariază de pe mobil.

Însă cea mai nouă și totodată cea mai spectaculoasă apariție pe piața de pariuri sportive din România este Betano – agenție care a făcut senzație și a fost adoptată rapid de către pariorii de la noi din țară. Lansarea aplicației care permite parierea prin comandă vocală și introducerea meciurilor la care se oferă cotele maxime posibile au stârnit imediat interesul pariorilor români.

Acestea sunt cele mai răsunătoare nume din industria de gambling care activează la noi în țară. Ne așteptăm ca în viitorul apropiat să mai avem și alte nou venite pe piață. Toți operatorii de jocuri de noroc online care primesc licența sunt listați pe site-ul ONJN în secțiunea Approved, iar cele mai bune recenzii ale acestora le puteți găsi pe site-ul comunității pariorilor din România.

Comunitatea pariorilor din România încurajează jocul responsabil. Pariurile trebuie tratate ca pe un hobby. Dacă întâmpinați orice fel de probleme sau observați că situația vă scapă de sub control, parcurgeți procesul de auto-testare de pe site-ul jocresponsabil.ro și adresați-vă specialiștilor pentru a primi ajutor în mod gratuit.

Scrie un comentariu