Categorii: EURO 2016, Fotbal, Pariuri

Totul despre Euro 2012, episodul 8: cote pariuri speciale

Au mai ramas mai putin de doua luni pana la startul Campionatului European de fotbal din Polonia si Ucraina, iar suflarea microbista din intreaga lume trebuie sa inceapa sa se gandeasca si sa se pregateasca pentru competitia continentala.

Dupa ce am vorbit in precedentul articol din aceasta serie despre principalele favorite la cucerirea trofeului, conform cotelor la pariuri online, astazi o sa vorbim tot despre pariuri, dar despre unele mai la indeamana dumneavoastra. Astfel, in cele ce urmeaza, vom trece in revista rapid favoritele la calificarea din grupe, asa cum reies ele din cotele oferite de casa de pariuri online Gamebookers.

Grupa A

Rusia – cota 2,25 sa castige; 1,40 sa se califice

Polonia – cota 4,00 sa castige grupa; 1,90 sa se califice

Cehia – 4,50 sa castige; 2,25 sa se califice

Grecia – 5,50 sa castige; 2,50 sa se califice

Fara nume foarte mari in componenta, grupa A se anunta totusi una extrem de echilibrata si interesanta. Rusia lui Advocaat este vazuta de toata lumea cu prima sansa la calificare, dar gazdele poloneze nu pot sa nu se gandeasca la accederea in sferturi. Cehia si Grecia sunt outsidere, dar ambele echipe au suficienta experienta internationala incat sa profite de anumite slabiciuni ale favoritelor grupei.

Grupa B

Germania – cota 2,20 sa castige; 1,25 sa se califice

Olanda – 3,00 sa castige grupa; 1,57 sa se califice

Portugalia – cota 4,75 sa castige; 2,00 sa se califice

Danemarca – 11,00 sa castige; 5,50 sa se califice

Trei nume mari in grupa B si, din start, din ecuatie sare Danemarca. Trioul Germania – Olanda – Portugalia, in schimb, ar putea merge cap la cap, fiecare echipa avand argumente pentru a se impune in grupa. Totusi, lusitanii lui Cristiano Ronaldo nu au atatia jucatori de certa valoare precum Germania sau Olanda, asa ca cele doua trebuie vazute ca favorite.

Grupa C

Spania – cota 1,57 sa castige; 1,10 sa se califice

Italia – cota 4,00 sa castige; 1,50 sa se califice

Croatia – 7,50 sa castige; 3,00 sa se califice

Irlanda – 13,00 sa castige; 5,00 sa se califice

Poate cea mai simpla grupa de prevazut este grupa C, cel putin pe hartie. Astfel, este greu de crezut ca Spania nu se va impune si ca Irlanda va face vreo mare surpriza si va scapa de ultimul loc aici. Totusi, la locul doi, lupta ar putea fi mai aprinsa decat se asteapta bookmakerii, italienii putand avea probleme in fata unei echipe a Croatiei „rele” si intepate.

Grupa D

Franta – cota 2,57 sa castige; 1,40 sa se califice

Anglia – cota 2,75 sa castige; 1,50 sa se califice

Ucraina – cota 5,00 sa castige; 2,40 sa se califice

Suedia – 6,00 sa castige; 3,00 sa se califice

Daca pana in urma cu putina vreme ii vedeam pe englezi favoriti la castigarea grupei, dupa parcursul perfect din preliminarii, lucrurile s-au schimbat putin in ultimele luni. Capello a plecat, in sanul lotului sunt multe probleme, motiv pentru care francezii au devenit favoriti clari la calificarea de pe primul loc. Insularii nu sunt insa siguri nici de locul doi in grupa, loc pe care si-l vor dori cu orice pret si gazdele ucrainene, dar si Suedia lui Ibrahimovic.

Ponturile noastre (in ordinea sigurantei):

1. Olanda sa se califice – cota 1,57

2. Spania sa castige grupa C- cota 1,57

3. Franta sa castige grupa D- cota 2,57

4. Polonia sa se califice- cota 1,90

5. Rusia sa se califice – cota 1,40

 

Scrie un comentariu