Categorii: Fotbal, Rapid, Stiri

Trei meciuri, trei victorii pentru Rapid in Antalya

Rapid s-a impus greu in a treia partida amicala a iernii, dupa penalty-uri, si a ajuns la trei partide consecutive castigate in Antalya. Totusi, lucrurile nu sunt chiar roze pentru echipa giulesteana, Razvan Lucescu declarandu-se nemultumit de calitatea adversarilor din Antalya.

Prima partida amicala a visiniilor a avut loc pe 25 ianuarie in fata norvegienilor de la Brann Bergen. Rapid s-a impus atunci cu scorul de 2-1, goluri marcate de Teixeira si Alexandru Ionita. Cel de-al doilea a inscris chiar la prima partida dupa revenirea sa din Germania, de la echipa FC Koln.

Cel de-al doilea meci din Antalya a avut loc pe 28 ianuarie si a contat pentru competitia amicala Cupa Kadirov. Adversara giulestenilor a fost una destul de modesta, echipa FC Daugava, clasata pe locul trei in prima liga letona sezonul trecut. Rapidistii au evoluat mai dezinvolt decat in prima partida si s-au impus mai clar, scor 3-1, goluri inscrise de Romeo Surdu, Ciprian Deac, din penalty, si din nou Teixeira.

In fine, a treia partida de pregatire disputata de FC Rapid pana acum a avut loc chiar ieri, in compania echipei FC Ordabasy, probabil cel mai modest din toti cei trei adversari. Echipa din Kazahstan a pus insa mari probleme giulestenilor, iar dupa 90 de minute scorul era inca egal, 0-0.

Cum si acest meci facea parte din Cupa Kadirov, s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, capitol la care giulestenii au stat mult mai bine. Deac, Surdu, Bozovici si Stefan Grigorie au inscris pentru Rapid, in vreme ce portarul Draghia a reusit sa pareze un penalty, iar scorul final a fost de 4-2.

Urmatoarea partida din cadrul turneului de pregatire din Antalya va fi probabil primul test adevarat pentru elevii lui Razvan Lucescu si va avea loc pe 1 februarie, la ora 15:00. Adversara giulestenilor va fi puternica echipa rusa Terek Groznii, clasata pe locul 11 in Liga 1 ex-sovietica.

Scrie un comentariu