Categorii: EURO 2016

UEFA Euro 2012 Co-Host, Poland and Ukraine

Ucraina și Polonia au fost selectate ca națiune co-gazda venit UEFA Euro 2012. A fost ori terțe co-gazdă de a găzdui cel mai mare eveniment de fotbal european. Belgia și Olanda gazdă pentru Euro 2000 și Austria și Elveția pentru Euro 2008.

Turneul final va avea loc la Ucraina și Polonia și programul între 8 iunie și 1 iulie 2012. Etapa de calificare pentru finală este între lunile august 2010 și noiembrie 2011. Doar 16 de echipe naționale se vor califica la finala. Cu toate acestea la Euro 2016 turneul va măsura în 24 de echipe naționale participă la final.

Euro 2012 a primit cinci oferte pentru a găzdui turneul. Ofertanții sunt Polonia și Ucraina, Italia, Croația și Ungaria, Turcia și Grecia. Gazdele au fost alese la 18 aprilie 2007 în Cardift, Țara Galilor după UEFA site-ul conduită vizită la țările candidate. Polonia și Ucraina au primit cele mai multe voturi și a fost selectat ca națiune-gazdă.

Turneul final va juca la opt orașe, care sunt patru orase din Polonia și patru orașe din Ucraina. Orașele sunt Varșovia, Gdansk, Wroclaw, Poznan, Kiev, Lviv, Kharkiv și Donetsk. Meciul de deschidere va avea loc la Varșovia și Final de meci la Kiev.

Tragerea la sorti pentru faza grupelor de calificare a avut loc la Varșovia la 7 februarie 2010. Grupul de calificare a fost împărțit de nouă grupuri. În partea de sus a grupului va califica automat la final. Națiune Polonia co-gazdă și Ucraina și cel mai bun runner up primi, de asemenea bilet automat la final. Balanța de 4 bilete la finala vor juca meciurile play-off. Runner up de fiecare grup, cu excepția cel mai bun runner-up va juca în meciul play-off. Câștigătorul meciului fiecare play-off se va alatura restul în finală.

Dacă sunteți interesat despre fotbal în special UEFA EURO 2012, atunci vă rugăm să nu ezitați să vină vizita site-ul nostru, care are o mulțime de mare de informații despre știri, povești și rezumatul UEFA Euro 2012

Articolul Sursa.:http://euro2012-site.blogspot.com/

​​Euro 2016 Articole

Scrie un comentariu