Categorii: Steaua

Ultimele noutati despre meciul Steaua – Rapid (vineri, ora 21:00)

Suporterii își pot cumpăra bilete pentru acest meci de marți până vineri, între orele 12:00-18:00, de la casele de bilete ale stadionului „Steaua”.

Prețurile biletelor pentru Steaua – Rapid (etapa a 31-a):

Peluza I și Peluza a II-a: 10 lei
Tribuna a II-a: 20 lei
Tribuna I: 30 lei
Tribuna „0”: 50 lei

Fiecare persoană care se prezintă la casele de bilete ale stadionului „Steaua” poate achiziționa cel mult patru tichete de acces la meciul cu Rapid și numai având asupra sa cartea de identitate sau permisul de conducere în original.

Arbitrează Florian Meyer

Meciul Steaua – Rapid va fi condus la centru de un arbitru german, Florian Meyer, în vârstă de 40 de ani. Meyer a mai arbitrat Steaua până acum de două ori, la meciul cu Liverpool (0-1, sezonul 2003/2004) și la meciul cu FC Sevilla (0-2, sezonul 2006/2007).

Mayer este arbitru FIFA din 2002.

Miza: Europa League

Înainte de întâlnirea directă de vineri, Steaua ocupă locul patru în Liga I, cu 52 de puncte, în timp ce Rapidul se află pe locul șapte, cu un punct mai puțin.

Poziția a șasea va asigura prezența în Europa League numai dacă CFR Cluj va încheia sezonul pe unul din primele șase locuri are clasamentului.

Program Steaua: vs. Rapid (a), vs. Poli Timișoara (d), vs. U Craiova (a), vs. Unirea Urziceni (d)

Program Rapid: vs. Steaua (d), vs. U Craiova (a), vs. FC Vaslui (d), vs. Poli Iași (a).

Meciul Steaua – Rapid se va disputa vineri, de la ora 21:00, pe stadionul Ghencea, fiind transmis în direct de Antena 1.

Citește toate știrile despre Steaua.

Scrie un comentariu