Uruguayul vine cu cea mai buna formula la Bucuresti, noi contraatacam tot cu Cocis

Daca amicalul de vis cu Argentina lui Messi de anul trecut nu a mai avut loc pana la urma din cauza neseriozitatii sud-americanilor, o alta echipa nationala din aceeasi parte a lumii demonstreaza ca se poate si altfel. Uruguayul va veni la Bucuresti pe 29 februarie pentru un meci amical cu nationala lui Victor Piturca, iar din lotul echipei clasate pe locul patru la ultimele Mondiale nu vor lipsi numele mari.

Luis Suarez, de la Liverpool, Diego Forlan, de la Inter, si Edinson Cavani, de la Napoli, vor forma cel mai probabil o tripleta de atac de vis pe National Arena, in vreme ce in spatele lor nu vor lipsi jucatori ca Diego Lugano, Walter Gargano, Diego Godin sau portarul Fernando Muslera.

Iata insa lotul complet cu care uruguayenii pregatiti de Oscar Washington Tabarez se vor deplasa la Bucuresti: 

Portari: Fernando Muslera (Galatasaray), Martín Silva (Olimpia, Paraguay)

Fundaşi: Diego Lugano (París Saint Germain), Diego Godín (Atlético de Madrid), Sebastián Coates (Liverpool), Maximiliano Pereira (Benfica), Martín Cáceres (Juventus), Jorge Fucile (Santos), Gastón Ramírez (Bologna) Mauricio Victorino (Cruzeiro).

Mijlocaşi: Alvaro González (Lazio), Egidio Arévalo Ríos (Tijuana), Walter Gargano (Nápoli), Sebastián Eguren (Sporting de Gijón), Diego Pérez (Bologna), Nicolás Lodeiro (Ajax), Cristian Rodríguez (FC Porto).

Atacanţi: Diego Forlán (Inter Milano), Luis Suárez (Liverpool), Abel Hernández (Palermo), Edinson Cavani (Napoli), Sebastián Abreu (Botafogo), Sebastián Fernández (Málaga)

De partea cealalta, nu se cunosc inca toti ”tricolorii” pentru amicalul de pe 29 februarie, selectionerul Victor Piturca facand pana acum cunoscuta doar o lista cu 12 stranieri convocati. Dintre acestia lipsesc Sapunaru sau Tamas, rezerve la echipele lor de club, dar nu si Cocis sau Mazilu, jucatori a caror selectie a fost mai mereu in ultima vreme contestata in mass-media.

Pentru lista completa cu cei 12 jucatori pentru partida cu Uruguay, puteti accesa aceasta stire oferita de tricolorii.ro.

 

Scrie un comentariu