Categorii: Dinamo

VIDEO – Dinamo – Punctul obtinut in Ghencea, „foarte important”

„Mă bucur că am reușit să marchez și că am câștigat acest punct. Mai avem patru finale. Așteptăm mai ales meciurile cu Unirea Urziceni și FC Timișoara, sa vedem și ce fac în această etapă”, a declarat Claudiu Niculescu, care a marcat golul dinamovist în minutul 88, dintr-o lovitură liberă de la peste 25 de metri.

Marius Niculae
, care a fost titular în derby-ul cu Steaua, este de părere că cel mai important meci pentru „roș-albi” este cel cu FC Timișoara, de etapa viitoare.

„Am jucat să nu luam gol, am jucat la rezultat, iar acest punct va conta enorm de mult în lupta pentru campionat. Va fi un avantaj important pentru noi. Nu cred că cei de la Timișoara nu mai cred în titlu, ei încă speră că vor primi înapoi cele șase puncte și vor lupta până la sfârșit. Meciul cu FC Timișoara este unul de șase puncte”, a spus Marius Niculae. Meciul Dinamo – FC Timișoara se va disputa duminică, 17 mai, de la ora 20:30, pe stadionul din Șos. Ștefan cel Mare.

Sâmbătă, FC Timișoara a învins cu scorul de 1-0 formația Oțelul Galați, și s-a apropriat la patru puncte de Dinamo. În scurt timp, Tribunalul de Arbitraj Sportiv va lua o decizie în privința celor șase puncte care i-au fost retrase Timișoarei.

Sursă foto: site oficial FC Dinamo București

Citește toate știrile despre Dinamo.

Video: golul marcat de Claudiu Niculescu în poarta lui Zapata (Steaua – Dinamo 1-1).

Scrie un comentariu