Categorii: Steaua

VIDEO – Gloria Buzau – Steaua 0-1 – Urmeaza „eternul derby”!

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 16 de fostul jucător al Unirii Urziceni, Bogdan Stancu (foto). Atacantul a primit o pasă de la Toja și a sutat la colțul scurt de la limita careului, învingându-l pe Zimmerman.

„Roș-albaștrii” au solicitat amânarea meciului după ce autocarul cu care se deplasau la Buzău a fost atacat cu pietre, însă cei de la LPF nu au fost de acord. În urma incidentelor din drumul spre Buzău, polonezul Golanski, anunțat titular pentru meciul cu Gloria, a ajuns la spital cu capul spart.

Gloria Buzău: Zimmerman – Cojocnean, Mera, Diogo, Siminici (Axente 67) – Chiţu, Ademar (Garcia 51), Sanchez (Popa 77), Poparadu, Sandu – G. Mansour.
Antrenor: Constantin Cârstea.

Steaua: Zapata – Ogăraru, Baciu, Ghionea, Ochiroşii – Lovin, Bicfalvi – Dayro Moreno, Stancu (Pleşan 67), Toja (Semedo 73) – Kapetanos (Liţu 86).
Antrenor: Marius Lăcătuş.

Pentru Steaua, urmează marele derby cu Dinamo, vineri seară, pe stadionul Ghencea. Joi, 7 mai, la sediul clubului Steaua, va avea loc o conferință de presă cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni și a lansării noului număr al revistei oficiale – FCSB Magazine.

Cum arată clasamentul Ligii I după etapa a XXIX-a:

1. Dinamo – 61 puncte
2. Unirea Urziceni – 59 puncte
3. FC Timișoara – 55 puncte (28 meciuri) *** 6 puncte penalizare
4. Steaua – 51 puncte

Citește toate știrile despre Steaua.

Scrie un comentariu