Categorii: Poli Timisoara

VIDEO – Poli Timisoara – Otelul 1-0 – Urmeaza meciul cu Dinamo!

Singurul gol al întâlnirii a fost marcat de Gigel Bucur, în minutul 23. Fostul golgheter al Sportului Studențesc a profitat de o ezitare a lui Sergiu Costin, pe care l-a deposedat, și apoi l-a învins pe portarul Oțelului, Kolev, cu un șut chiar de pe linia de demarcaţie a careului de 16 metri.

Bucur putea să închidă meciul încă din minutul 30, când a scăpat singur cu Kolev, însă golghereul lui Poli a trimis doar în plasa laterală.

Gigel Bucur, aproape de titlul de golgheter

Cu 15 reușite în acest sezon, incluzând și golul marcat în poarta Oțelului, Gigel Bucur este aproape să obțină cel de-al doilea titlu de golgheter al Ligii I. Bucur, liderul clasamentului golgheterilor, este urmat de Juliano Spadacio (Rapid, 13 reușite) și Ionel Dănciulescu (Dinamo, 12 reușite).

Atacantul Timișoarei a obținut titlul de golgheter al campionatului la finalul sezonului 2004-2005, când a marcat 21 de goluri pentru Sportul Studențesc, la egalitate cu Claudiu Niculescu (Dinamo). “Prefer să fie Timişoara campioană, decât eu golgheter”, a declarat Bucur.

Program infernal

În următoarele etape, formația pregătită de Gabi Balint va da piept cu Dinamo și Unirea Urziceni, echipele de pe primele două locuri ale clasamentului.

Iată programul complet al Politehnicii Timișoara: vs. Dinamo (d), vs. Steaua (a), vs. Unirea Urziceni (a), vs. FC Brașov (d).

În clasamentul Ligii I, Timișoara (58 puncte) se află la patru puncte de primul loc, ocupat de Dinamo. Bănățenii așteaptă verdictul TAS pentru a reveni oficial pe prima poziție în Liga I. Pe teren, din 30 de meciuri, Timișoara a obținut 19 victorii și 7 rezultate de egalitate, în timp ce Dinamo are tot 19 victorii, dar numai 5 egaluri.

Echipele

Poli Timişoara: Pantilimon – Bădoi, Cisovsky, Nibombe, Latovlevici – Scutaru, Stancu, Magera (Vrsici 68), Artiom Karamian (Maxim 90+1) – Gigel Bucur, Parks (Curtean 57).
Antrenor: Gabi Balint.

Oţelul Galaţi: Kolev – Râpă (Tănasă 69), Costin, Sârghi (Tismănaru 81), Cârjă – Sălăgean, Bourceanu, Iorga, Elek – Pena (Giurgiu 57), Ibeh.
Antrenor: Petre Grigoraş.

Sursă foto: Florin Buliga pentru politimișoara.com

Citește mai multe știri despre Poli Timișoara.

Scrie un comentariu