Categorii: Steaua

VIDEO – Steaua – Otelul 5-0 – Spectacol in Ghencea

Golurile Stelei au fost marcate de Bogdan Stancu (34), Goian (45+1-penalti), Toja (58), Dayro Moreno (67) și Kapetanos (85).

Steaua:
Zapata – Golanski, Ghionea, Goian, Petre Marin – Toja, Bicfalvi, Tiago (Ochiroşii 76), Dayro Moreno (Semedo 70) – Kapetanos, Stancu (Andrei Ionescu 68).
Antrenor: Marius Lăcătuş.

Oţelul Galați:
Kolev – Râpă, Costin, Jelev (Gado 27), Ilie – Iorga, Bourceanu, Giurgiu, Sălăgean – Pena (Tănasă 52), Ibeh (Elek 83).
Antrenor: Petre Grigoraş.

La meci au asistat aproximativ 7.000 de spectatori. Spre finalul celor 90 de minute, suporterii de la cele două peluze au scandat împotriva finanțatorului Gigi Becali, căruia i-au cerut, din nou, să plece de la gruparea din Ghencea. Nu de aceeași părere au fost suporterii de la tribuna 0, care l-au aplaudat pe patronul proaspăt eliberat din arest.

Suporterii au afișat un mesaj în limba portugheză prin care îi mulțumeau mijlocașului Tiago Gomes, care va parăsi formația roș-albastră la finalul sezonului. De asemenea, la peluza a II-a a fost afișat un banner cu mesajul „Bateți Dinamo!”. Peste numai o săptămână, în Ghencea se va disputa „eternul derby” Steaua – Dinamo.

„Este foarte important că am câștigat cele trei puncte. Ne vom mobiliza pentru meciul cu Dinamo, vreau să obținem numai victorii în următoarele meciuri”, a declarat Marius Lăcătuș.

Citește toate știrile despre Steaua.

Scrie un comentariu